Fermentuoti gluosnio lapai padeda mažinti sąnarių, raumenų ir galvos skausmus, apsaugo ląsteles nuo oksidacinio streso ir stiprina imunitetą, padeda nuraminti skrandį ir pagerina bendrą savijautą, fermentacija suteikia švelnų, minkštą skonį, kuris tinka kasdieniam vartojimui, tinkamas laikyti ilgiau nei žali lapai, išlaikant visas naudingąsias medžiagas.
Vartojimas -užpilkite 1–2 arbatinius šaukštelius fermentuotų gluosnio lapų 200 ml karšto, nevirinto vandens (apie 90 °C), palikite 5–7 minutes, perkoškite ir mėgaukitės natūraliu skoniu.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.
Tinka kasdieniam naudojimui kaip natūralus sveikatinimo ritualas.
Grynasis kiekis 50 g.



