Pušis pasižymi itin didele nauda: vien pušų spygliuose gausu chlorofilo, kuris padeda pašalinti šlakus ir medžiagų apykaitos atliekas, taip pat karoteno, vitamino C. Žiemą pušų spygliuose pastarojo vitamino būna 2,5 karto daugiau nei vasarą. „Taip pat pušų spygliuose gausu B grupės vitaminų, magnio, geležies.
Spygliai geriausi žiemą. Kai augalas kenčia nuo sunkių aplinkos sąlygų, jis linkęs prisitaikyti ir automatiškai sintetina daugiau natūralių antioksidantų, įskaitant vitaminą C, kitus fenolinius junginius. Žiemą pušys turi daugiausiai naudingų junginių.
Žiemą girioje surinkti ir 24 val. fermentuoti pušų spygliai , įgauna daugiau naudingųjų organizmui medžiagų ,turi švelnesnį ir malonesnį skonį bei kvapą.
Galima naudoti kaip arbatą arba išoriškai . Spyglių užpilas pirtyje valo ir gaivina orą, palengvina kvėpavimą .
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Grynasis kiekis 70g.