Fermentuotų pušų spyglių arbata su jonažole ir stumbražole ypatingai kvapni ir šildanti . Nuo senų laikų pušų spyglių arbata buvo naudojama organizmo stiprinimui, ji galimai padeda esant peršalimui bei kitiems susirgimams.
Žiemą girioje surinkti ir 24 val. fermentuoti pušų spygliai pasižymi stipresniu aromatu intensyvesniu bei gardesniu skoniu . Jonažolė ir stumbražolė skonį puikiai papildo .
1-2 arbatinius šaukštelius smulkintos žaliavos užpilkite karštu, apie 90oC vandeniu, palaikykite termose apie valandą ir gerkite .
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Grynasis kiekis 40 g.