Fermentuota aviečių arbata
su pipirmėte ir medetkų žiedlapiais
Šią arbatą rekomenduojama gerti perštint gerklei, sergant peršalimo ir kitomis viršutinių kvėpavimo takų ligomis. Arbata gali numalšinti skausmą bei sumažinti karščiavimą . Fermentuotų aviečių lapuose esantys flavonoidai gali būti naudingi naudingi širdies ir kraujagyslių sistemai . Dėl didelio taninų kiekio arbata gali būti naudinga sergant bet kokiomis virškinamojo trakto ir medžiagų apykaitos ligomis.
Fermentuota aviečių lapų arbatą su pipirmete ir mdetkų žiedlapiais pasižymi raminamosiomis bei migdomosios savybėmis.
Sudedamosios dalys : fermentuoti aviečių lapai, pipirsmetė, mdetkų žiedlapiai
Vartojimas : 1-2 arbatinius šaukštelius užpilkite 250 ml verdančio vandens ir uždenkite. 10–15 minučių leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms, nukoškite ir gerkite .
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Grynasis kiekis 40 g.