Voveraičių milteliai KITAIP
Apvirtos ir tik tada džiovintos voveraitės gali būti skirtos priešparazitiniam naudojimui .
Voveraites galima valgyti termiškai neapdorotas, tačiau džiovintos ir į miltelius sumaltos voveraitės yra geriau įsisavinamos. Voveraitėse yra daug chitino (gr. chiton – apvalkalas). Chitinas yra pagrindinė voveraitės ląstelių sienelių sudedamoji dalis, kuri atlieka apsauginę ir atraminę funkciją. Voveraitės – tikras baltymų lobis. Džiovintos voveraitės turi daug daugiau baltymų nei jautiena ar kruopos. Taip pat, džiovintos voveraitės puikiai išlaiko aromatą ir maistinę vertę.
Vitaminas A voveraitėse savo kiekiu nenusileidžia morkoms. Vitaminas A – apsaugo odą nuo sausėjimo, gali sustiprinti regėjimą, apsaugoti nuo uždegimų, gali padėti normaliam augimui, kaulų, dantų formavimuisi, imuniteto stiprinimui. Vitaminas A veikia kaip antioksidantas ir apsaugo nuo laisvųjų radikalų neigiamo poveikio.
Vartojimas : miltelius vartoti po 1 arbatinį šaukštelį užgeriant vandeniu . Galima naudoti, kaip pagardą patiekalams.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje
Grynasis kiekis 100 g.